Πρώτη δημόσια παρουσίαση της πλατφόρμας Baby Buddy

Home Πρόγραμμα Συνεδρίων Πρώτη δημόσια παρουσίαση της πλατφόρμας Baby Buddy

Πρώτη δημόσια παρουσίαση της πλατφόρμας Baby Buddy

Η πρώτη δημόσια παρουσίαση της πλατφόρμας Baby Buddy Κύπρος θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Ημερίδας «Ενημέρωση, Ενδυνάμωση, Επικοινωνία στο ταξίδι της μητρότητας». Η πλατφόρμα είναι live σε δοκιμαστική έκδοση (beta version) και τις επόμενες εβδομάδες θα  αναρτηθεί όλο το νέο υλικό και τα βιντεάκια που ετοιμάστηκαν με τη πρόθυμη και απλόχερη συμμετοχή, για την οποία ευχαριστούμε θερμά όλες τις επιστημονικές εταιρείες/ συνεργαζόμενοι φορείς του έργου (Γυναικολογική, Επιτροπή Μαιών, Περιγεννητική, Παιδιατρική και Υπουργείο Υγείας/Εθνική Επιτροπή Μητρικού Θηλασμού).

Από τις 15.00, η εκδήλωση θα είναι ανοικτή προς το κοινό και μετά τον χαιρετισμό από τους/τις Προέδρους των επιστημονικών εταιρειών θα ακολουθήσει προσκεκλημένη ομιλία από τον Prof Sir Sabaratnam Arulkumaran. Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά. Ακολούθως θα γίνει η παρουσίαση του Baby Buddy UK και τα «εγκαίνια» του Baby Buddy Κύπρος με screening επιλεγμένων αποσπασμάτων από τα βιντεάκια και cheese & wine.

Όπως θα δείτε, θα υπάρχει και πρωινή σύνοδος, η οποία είναι ανοικτή μόνο σε επαγγελματίες υγείας με προεγγραφή όπου θα διεξαχθούν σεμινάρια και εργαστήρια από τους εταίρους του προγράμματος που θα βρίσκονται στη Κύπρο για 3 μέρες με βάση το πρόγραμμα. Θα στοχεύσουμε σε μαίες/νοσηλεύτριες/νοσηλευτές και θα δοθούν 5,5 Διεθνείς Μονάδες Συνεχούς Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης), χωρίς να σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι επαγγελματίες υγείας δεν είναι ευπρόσδεκτοι.

The event is finished.

Date

19 Mar 2020
Expired!

Time

8:30 am - 5:30 pm

Πληροφορίες

Εγγραφές

Χώρος Διεξαγωγής

Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία
Λευκωσία

Διοργανωτής

ΤΕΠΑΚ
Website
https://babybuddy.com.cy
Εγγραφές

Next Occurrence